Изберете страница

Бисквитки

Възможно е уеб сайтът, онлайн услугите, интерактивните приложения, email съобщенията и рекламите на ЕВРОТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД („eurotherm.org”) да използват кукита и други технологии като пиксел тагове и уеб маяци.

Тези технологии ни помагат да разберем по-добре поведението на потребителите, да разберем кои части от нашия уеб сайт са посещавали те и да улесним и измерим ефективността на рекламите и търсенията в интернет.

Информацията, събрана от кукита и други технологии, считаме за нелична информация. Независимо от това, тъй като местните закони считат адресите на интернет протоколите (IP) или други подобни идентификатори за лична информация, ние също считаме тези идентификатори за лична информация. По подобен начин, когато неличната информация е комбинирана с лична информация, за целите на настоящата Политика за защита на личните данни ние считаме комбинираната информация за лична.

eurotherm.org и нашите партньори използват кукита и други технологии, за да запаметяват лична информация, когато използвате нашия уеб сайт и онлайн услугите ни. Целта ни в такива случаи е да направим преживяването Ви по-удобно и лично.

Например:

  • като знаем малкото ви име, можем да ви поздравим следващия път, когато влезете в нашият ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН;
  • като знаем страната и езика, на който говорите, можем да ви предоставим персонализирани и по-полезни услуги при пазаруване;
  • като знаем, че човек, ползващ компютъра или устройството ви, е купил определен продукт или е използвал определена услуга, можем да направим рекламите и email съобщенията си адекватни на интересите ви;
  • а, като разполагаме с информацията ви за контакт можем, да Ви предоставим по-добро клиентско обслужване.

Ако искате да забраните кукитата, попитайте доставчика си, за да разберете как да направите това. Моля, имайте предвид, че няма да можете да ползвате определени функции на уеб сайта на eurotehrm.org, след като забраните кукитата.

Както повечето уеб сайтове, и ние автоматично събираме определена информация и я съхраняваме в регистрационни файлове. Тази информация включва адреси на интернет протоколи (IP), вида и езика на браузъра, доставчика на интернет (ISP), страниците с препратки и изходните страници, операционната система, клеймото с дата/час, както и кликстрийм данни.Използваме тази информация, за да разберем и анализираме тенденциите, за да администрираме сайта, да научим повече за поведението на потребителите на сайта, както и за да съберем демографска информация за потребителската си база като цяло. Eurotherm.org може да използва тези данни в маркетинговите и рекламните си услуги. В някои наши email съобщения използваме “препращащи URL адреси”, свързани със съдържание на уеб сайта на eurotherm.org. Когато клиентите кликнат върху някой от тези URL адреси, те минават през отделен уеб сървър, преди да стигнат до съответната страница на нашия уеб сайт. Ние проследяваме тези данни, за да установим интереса към определени теми и да измерим ефективността на комуникацията с клиентите си. Ако предпочитате да не бъдете проследявани по този начин, не трябва да кликвате върху текстовите или графични връзки в email съобщенията. Пиксел таговете ни дават възможност да изпращаме email съобщения във формати, които клиентите могат да четат и които ни информират дали съобщенията са били отворени. Можем да използваме тази информация, за да намалим или елиминираме изпращаните до клиентите съобщения.