Изберете страница

За нас

 „ЕВРОТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ“ работи успешно на Българския пазар от 2007 година.

Фирмата е инженерингов и търговски център, предлагащ пълен комплекс от услуги в областта на проектирането и изпълнението на отоплителни, газови, климатични, слънчеви инсталации, съоръжения за енергийно оползотворяване на биомаса.

Компанията е официален дистрибутор на много водещи български и чуждестранни производители.

Съвместното ни сътрудничество е довело до успешно осъществяване на много проекти, а чуждият опит създава допълнително самочувствие за реализиране и на най-претенциозните задания.

Екипът на нашата компания е съставен от млади, енергични и можещи специалисти. Те са готови да разрешат и най-сложния казус, за да Ви помогнат при избора на подходящата система за поддръжка на микроклимата на Вашата сграда.

Позиционирани на инженеринговия пазар от 2007 г., успяхме да спечелим доверието на огромен брой клиенти, което помага на компанията да се развива успешно.

Ние непрекъснато се учим и развиваме!

Нашият екип непрекъснато се усъвършенства – посещават се курсове и обучения, които ни позволяват винаги да сме в крак с пазарните тенденции и да сме запознати с най-новите технологии.

Желаете ли да живеете в дом, който да бъде съобразен с най-съвременните изисквания за  здравословен и благоприятен климат, автоматизация и управление?Вие сте на правилното място!

Свързвайки се с нас, ангажиментите Ви и всички проблеми, свързани с проектирането, избора и монтажа на оборудването, отпадат.

Нашият екип ще изготви индивидуален проект на бъдещата система, съобразен с архитектурата и оформлението на Вашия дом, след което ще предприемем неговото изпълнение. 

Ние предлагаме цялостно решение относно избора на отоплителна, вентилационна или климатична система, така че да достигнем максимално добри условия на микроклимат във вашия дом или офис. 

Сертификати

ОСНОВНИ ЦЕЛИ НА ФИРМАТА

  • Да предоставим всички услуги на клиента, които са необходими за изграждането на неговата отоплителна, климатична или вентилационна инсталация.
  • Консултация, Проектиране/Офериране, Изграждане и Сервиз
  • Изграждане на висококачествени системи, които да подсигурят здравословен и благоприятен климат във Вашия дом или офис.
  • Изграждане на системи, които да служат на клиента, така че управлението и обслужването да се осъществява по-най лесния и удобен за него начин.
  • Внедряване на системи „умен дом“, които да позволяват управление на всички устройства и съоръжения по най-лесния и удобен за Вас начин – от Вашия таблет, смартфон или компютър, независимо къде се намирате.
  • Да изберем система, която отговаря на желанията на клиента. Избраното оборудване според изискванията на дизайнера или собственика да се проектира и инсталира, така че системата да бъде невидима в интериора.

ОТГОВОРНОСТ

Ние сме отговорни към нашите клиенти, както за качеството и надеждността на доставените съоръжения, така и за безкомпромисната работа на изградените инсталации. Това е един от основните елементи от нашата стратегия, което е и гаранция за стабилното развитие на компанията.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Да бъдем пример за коректност, качество и надеждност в съвременния бизнес модел за отоплителна, климатична и вентилационна техника.

Ще се радваме да споделите Вашите оценки и да оставите Вашите коментари от нашата работа в Google или Facebook