Изберете страница

Bosch

Bosch е германска компания създадена през 1886 година, предлагаща на своите клиенти голям набор от строителна, индустриална и отоплителна техника. Компанията е със седалище в град Герлинг, Германия. Производствената и търговска мрежа на Bosch включва близо 300 производствени предприятия, 300 дъщерни и регионални дружества и над 10 000 сервизни центрове в повече от 50 страни. Служителите на компанията са повече от 250 000 хиляди души по света.

Bosch предлага нестандартни и висококачествени концепции за всеки дом и офис. Клиентите на компанията могат да се възползват от различни системни решения.

Компанията предлага най-новите и модерни технологии за отопление: с газови котли, слънчеви колектори и системи за топла вода.

Всеки газов котел или слънчев колектор подлежи на строга стандартизация и има система за диагностика. Това прави продуктите на Bosch едни от най-висококачествените на пазара в този бранш.

Приоритет на Bosch Engineering GmbH е опазване на околната среда. По този начин системата за управление на качеството е сертифицирана в съответствие с ISO 9001, а системата за управление на околната среда в съответствие с ISO 14001.