Изберете страница

EMMETI

Предимства

  • Един от най-големите производители в Италия на елементи предназначени за отоплителни, подови, климатични, газови, вентилационни и слънчеви инсталации;
  • Сертификат за застраховка – Покриващ щети до 4 000 000 Eur.
  • Emmeti Group притежава всички международни патенти и лицензи, което я подрежда сред най-успешните в този отрасъл;
  • Лидер в производството на системи за лъчисто отопление и охлаждане;

Иновации, научни изследвания, технологии и отношение към околната среда. Това са нещата, на които се оповава Emmeti Group повече от 35 години.

Цялото производство на Emmeti Group е съсредоточено в Италия, чрез използване на цифрови машини за контрол, които значително усъвършенстват напълно автоматизирания дизайн на продуктите. Компанията разполага с площ от 9 500 кв. метра терен за изработка на продуктите в покрайнините на красивия северен град Бреша. Компанията притежава 5 задгранични клона и над 260 служители.

Emmeti Group е търговска организация, структурирана в помощ на монтажници и търговци на едро и дребно. В резултат на това е постигнато сдружение между две корпорации, Emmeti Group и FIV (клапани и фитинги). Групата има клонове в над 65 страни по света и притежава мрежа с повече от 400 търговци на едро.

Emmeti Group притежава всички международни патенти и лицензи. Компанията притежава сертификати ISO 9001:2000 и ISO 14001:1996.

Компанията вярва в новия начин на живот, където околната среда и модерните технологии се обединяват, за благополучие на човешкото здраве. Emmeti Group поставя цялото си внимание върху пестенето на енергия и грижата за околната среда.

Emmeti Group развива качествени продукти и решения, базирани на системи, които използват възобновяеми енергийни източници като слънчева, фотоволтаична и топлинна енергии.

Групата притежава и сертификат ISO 14001:2004, което означава, че компанията инвестира средства и пари в грижа за опазване на околната среда.