Изберете страница

Honeywell

Историята на Honeywell ни връща повече от 125 години назад и обхваща няколко предшестващи фирми и вдъхновяваща работа на десетки хиляди служители. Основната мисия на компанията са ценности, които са валидни и се тачат и до ден днешен:

  • Визия за сигурно, комфортно и по-ефективно бъдеще
  • Вяра в технолигоията и развитие на иновациите
  • Непрекъснато самоусъвършенстване

Honeywell произвежда технологии за справяне с някои от най-трудните предизвикателства в областта на науката, технологията и обществото. Компанията създава решения за подобряване на качеството на живот на хората по целия свят: генериране на чиста и здравословна енергия.

Компанията е една от водещите доставчици на отоплителни и горивни продукти в Европа. Продуктовата гама е проектирана да осигури на собствениците най-добрите енергийни и здравословни решения за клиентите. Клапани, филтри, термостати с автоматично регулиране, аксесоари и резервни части. Това е само малка част от големите производствени възможности на Honeywell.

Honeywell е компания, която отлично спазва мерките за висококачествени и уникални продукти. Освен това компанията е сред най-предпочитаните от клиентите, заради коректното и точно обслужване.