Изберете страница

Roberts Gordon

Roberts-Gordon е американска фирма, създадена през 1923 година в Бъфало. Компанията има за задача да осигури на своите клиенти отлични продукти и поддръжка, които отговарят изцяло на техните предпочитания.

Продуктите на Roberts-Gordon предоставят на клиентите на фирмата ефективно, комфортно и качествено отопление, което задоволява и най-претенциозните от тях.

Roberts-Gordon вярва в производството, качественият контрол и постоянното самоусъвършенстване. Компанията определя стандартите в своята област и прави всичко възможно в полза на клиента и неговите нужди.

Фирмата произвежда някои от най-добрите продукти в света, които се използват в най-различни сфери на дейност: в самолетни хангари, фабрики, магазини на дребно, велосипедната индустрия и много други.

Компанията предлага на своите клиенти продукти, предназначени за отопление на жилищни и административни сгради. U-oбразните и линеарните излъчватели са сред най-добрите продукти, предлагащи комфортна и ефективна топлина.

U-образните излъчватели предлагат голям избор на мощността на горелките и дължина на тръбите, фокусиране интензивността на отопление върху дадена част от помещението, както и автоматизирано запалване с директна искра.

Линеарните излъчватели с марка Roberts-Gordon осигуряват равномерно разпределение на топлината, по-широка площ на подовото отопление в добре изолирани сгради, автоматично запалване, а също така бърз и лесен монтаж.