Изберете страница

VIADRUS – Чехия

Историята ни връща през далечната 1888 година, когато е основана компанията Viadrus. Опитът, който притежава компанията и новите технологии правят Viadrus марка, която олицетворява голямото майсторство на чешката техника, високото качествество на продуктите, както и техния дълъг живот. Продуктите на компанията са с гаранция за качество EN ISO 9001 и ISO 14001. Чугунените котли на твърдо гориво, котлите на газ и нафта с чугунен топлообменник са запазена марка и са с гарантираното качество на Viadrus.

Чугунените котли на твърдо гориво с ръчно управление са сред най-икономичните източници на топлина в цял свят. Автоматичните чугунените котли на твърдо гориво са модерен и комфортен начин за използване на ресурсите от изкопаеми горива.

Марката Viadrus предлага на своите клиенти котли за твърдо гориво и котли на биомаса, които са предмет на строги екологични стандарти.

Съоръженията, които са добре познати на Българския пазар са чугунените котли за изгаряне на дърва и въглища Viadrus U22C и Viadrus U26, както и котлитес по-широк отвор за зареждане, подходящи за изгаряне на дърва – Viadrus U22D. Поради ниската си цена и високото качество и ефективност, в последните годни голяма популярност придоби моделът Viadrus U22Basic, който е подходящ за изгаряне на дърва и въглища.

В същото време Viadrus е един от световните производители на чугунени радиатори в класически, модерен и ретро дизайн..

Котлите и радиаторите с марка Viadrus са сред най-продаваните в Централна Европа. Марката е с успешни продажби в повече от 40 страни по светa.

Viadrus e марка, която вярва, че високото качество, дългия живот и достъпната цена на предлаганите продукти, съчетани с добри търговски условия, са полза както за компанията, така и за клиентите на марката.